Услуги

Дизайн и Редизайн на Лого

Лицето на компанията!

Логото е първият контакт с потенциални клиенти и дава възможност да направите силно първо впечатление и да покажете, че предоставяте качествена услуга и визуално да изразите целта си. А какво е лого? Логото е снимка, текст, форма или комбинация от трите, която има за цел да изобразява Вашата дейност. То привлича внимание, прави силно първо впечатление, стои в основата на Вашата марка, запомня се и Ви откроява от конкуренцията. Добре проектирано лого ще разкаже историята на бизнеса и предаде послание по начин, помагащ да установите емоционална връзка с Вашата целевата аудитория.

Главните причини, защо се нуждаете от лого са:

Привлича внимание

Прави силно първо впечатление

То е в основата на Вашата идентичност

То е запомнящо се

Откроява Ви от конкуренцията

Създава лоялност към марката

Изгражда доверие

Създава емоционална връзка

Всеки трябва да следва стандартите на своята индустрия, дори ако правим всичко възможно да се открояваме един от друг. Създаването на лого трябва да бъде приоритет при стартиране на бизнес, а ние ще Ви помогнем с:

Лого

Проучване

Дизайнът на лого не е изкуство. Ще проучим бранда, конкуренцията и ще разработим стратегия преди да започнем неговото създаване.

Лого

Анализ

Той ни помага да добием представа за средата, в която то ще живее. Целта на тази фаза е да разберем по-добре Вашата ниша и да гарантираме че решенията, които по-късно ще вземем ще работят ефективно. Ще ни покаже какво ще работи, кое е подходящо и най-важното как да Ви разграничим от конкуренцията.

Лого

Скициране

Това е мястото, където истинското творчество влиза в игра. Целта на скицирането е да намерим връзка между идея и създаване на визия.

Лого

Дизайн

Тестване на много различни начини, по които можем да изпълним скиците на Вашето лого за да постигнем най-добра естетика – промяна на дизайн, тестване на различни цветове, шрифтове, интервали и подравнения.

Отличните лога не стават случайно. Те са резултат от стратегическо мислене, проучване, провали и отново дизайн. Ако търсите персонализирано лого за Вашия бизнес може да изпратите запитване и да обсъдим Вашия проект.
Може да разгледате нашето портфолио от лога тук.